Kampagneslider brugerguide

Dette er en kort introduktion til brugen af kampagneelementer i slideren.

1. Billedeformat

Billedestørrelse på kampagnebillede skal være: 1920 x 1080px eller aspect ratio 16:9. Hvis banneret er et ikon, illustration el. lign. (altså ikke et almindeligt billede) får man det bedste resultat ved at lave det uden baggrundsfarve, men som et transparent png element. Baggrundsfarven sættes i step 4.

2. Indhold

Start med at udfylde indholdet dvs. overskrift, billede og beskrivende tekst. Bemærk at der er lagt op til at den beskrivende tekst forsvinder i mobil og der kun vises billede og overskrift. For at få banneret til at linke skal der vælges et link under

3. Settings

Under "Settings"-fanen skal det enkelte banner have sat "Hero: Split Box" på sig under "Design options". Herefter kan der vælges mellem at sætte teksten i højre eller venstre side under "Layout options".

4. HEX kode

Det er muligt at vælge en custom baggrundsfarve til det enkelte banner. Dette gøres ved at paste HEX farvekoden ind i ID feltet under settings fx #cc0000. Baggrundsfarven bliver lagt under teksten og billedet, så hvis der benyttes et transparent billede vil baggrundsfarve ligge under.

HEX kode

4. Tekstfarve

Som udgangspunkt er teksten sort og tager altså udgangspunkt i at baggrundsfarven er lys. Hvis en mørk baggrundsfarve benyttes kan man ændre tekst farven til hvid ved at vælge "Dark blue" som baggrundsfarve under "Color options".

Eksempel på kampagneslider

 • Pre Heading

  Background Color Test

  Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod.

 • Kampagne med hvid tekst

  Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla.

 • Banner med lys baggrund

  Maecenas faucibus mollis interdum. Curabitur blandit tempus porttitor.