Køb af Janssen vaccinen fra Johnson & Johnson

I Danmark er det muligt at købe en vaccination med Johnson & Johnson-vaccinen Janssen mod covid-19. Ordningen er åben for alle, men målrettet personer, der opholder sig i Danmark i kortere tid uden adgang til vaccination i det danske vaccinationsprogram - fx søfarende uanset nationalitet, udlandsdanskere og turister.

Opdateret: 7. oktober 2021

Selve vaccinationen sker efter ordination og under ansvar af en læge, men kan uddelegeres til en medhjælp i henhold til gældende regler for delegation. Prisen fastsættes af den enkelte private udbyder og kan derfor variere.

Her kan du købe vaccinen

Følgende virksomheder tilbyder vaccination under egenbetalingsordningen:

 • Esbjerg Offshore Medicals
  Smørpøtvej 9
  6705 Esbjerg Ø
  Tlf. 50 58 36 01
  www.offshoremedicals.dk

 • Falck Global Assistance (Erhverv)
  Falck Global Assistance tilbyder J&J covid-19 vaccine til erhvervskunder i grupper af mindst 5 personer.
  Forespørgsel kan sendes til: 
  [email protected]

 • Medical Office
  Amaliegade 33 D
  1256 København K
  [email protected]
  Tlf. 33 48 92 63, kl. 8.30-11.30 samt 12.30-14.00
  www.medicaloffice.dk 

Oversigten er senest opdateret den: 7. oktober 2021.

Oversigten er lavet på baggrund af oplysninger fra Statens Serum Institut om salg af vacciner under ordningen. Virksomhederne har givet samtykke til at stå på listen. Der kan således være flere virksomheder, der tilbyder vaccination under egenbetalingsordningen.

Sundhedsministeriet har hverken indflydelse på kvaliteten eller tilrettelæggelsen af de vaccinationstilbud, som de private vaccinationsfirmaer udbyder. Oversigten er derfor ikke udtryk for myndighedernes anbefaling, anprisning eller godkendelse af de vaccinationsfirmaer, som er på listen. Den er alene en oversigt over, hvor vaccination under egenbetalingsordningen tilbydes.

For yderligere information om de konkrete vaccinationstilbud, priser m.m. henvises til virksomhederne, som udbyder vaccinationen.

Indhold på siden: