Nyt fra myndigheder

Overblik over pressemøder og nyheder om COVID-19.

Pressemøde 10. juni 2021

Stor genåbning fra 11. juni

Nu kommer en yderligere udfasning af restriktioner. Alle restriktioner – med undtagelse af coronapas – er udfaset den 1. september 2021. Krav om mundbind eller visir samt krav om coronapas udfases gradvist. Nattelivet kan genåbne fra 1. september 2021.

Læs mere her

Pressemøde 28. maj 2021

Nyt digitalt coronapas lanceret

En ny app til både iPhone og Android skal gøre det lettere for borgere at dokumentere, at de er testet, vaccineret eller tidligere smittet med COVID-19. Det bliver også lettere for myndigheder og erhvervsdrivende at tjekke coronapas.

Se mere her

Udmelding 17. maj 2021

Aftale om yderligere genåbning pr. 21. maj 2021

Langt de fleste tilbageværende restriktioner mv. lempes pr. 21 maj 2021. Det betyder bl.a., at alle lokaler og lokaliteter med undtagelse af nattelivet fra d. 21. maj vil være åbne med de restriktioner, smitteforbyggende tiltag mv., der gælder på de respektive områder.

Læs mere her 

Pressemøde 10. maj 2021

Status på COVID-19 efter yderligere genåbning

Danmark står et rigtigt godt sted i epidemien. Vi oplever i øjeblikket en lille stigning i smittetrykket, hvilket er forventet i forbindelse med genåbningen. Der er meget lav belastning af sundhedsvæsnet, og vi bliver hjulpet af vacciner og vejret. Selvom Danmark er i fuld gang med genåbning, så er det vigtigt holde fast i myndighedernes anbefalinger og gode råd.

Se mere her 

Nyheder