Myndighedernes fælles hjemmeside om COVID-19

Coronasmitte.dk er de danske myndigheders fælles hjemmeside, hvor borgere og virksomheder kan finde aktuel information, vejledning og viden om COVID-19.

På coronasmitte.dk får du et overblik over den aktuelle COVID-19-situation. Du finder de seneste nyheder, rapporter, analyser og udmeldinger fra myndighederne samt aktuel information om råd og regler for COVID-19, der gælder i din kommune.

Nyt fra myndighederne

Viden om COVID-19 

Råd og regler

For at sikre både det brede overblik og adgang til dybere faglig viden om COVID-19 er der links og henvisninger til de relevante myndigheders hjemmesider.

Om Nationalt Kommunikationscenter COVID-19

Nationalt Kommunikationscenter – COVID-19 (NKC) blev oprettet i 2020 og understøtter koordination af den samlede kommunikation om COVID-19. NKC er indtil videre organiseret som et midlertidigt center under Udenrigsministeriet og betjener derfra en lang række ministerier og myndigheder.

Øvrige ministerier og myndigheder deltager i partnerskabet efter behov, ligesom partnerskabet samarbejder med andre offentlige aktører som for eksempel kommuner og regioner m.fl.